Klantenvertellen

Fiat Dealer Frank Vaneman Automotive

OVER ONS

FRANK VANEMAN AUTOMOTIVE: de officiële Fiat dealer in Amsterdam, Hoofddorp en Aalsmeer.


U bent bij ons aan het juiste adres voor een Fiat. Dat kan een nieuwe zijn, maar ook een gebruikte. In onze vestigingen in Amsterdam, Aalsmeer en Hoofddorp vertegenwoordigen wij Fiat. Ons trotse team, geselecteerd op basis van vakmanschap en enthousiasme voor onze merken, informeert u graag online of in een van onze vestigingen waar u de ultieme merk beleving zult ervaren. Wij zijn open wanneer u het wilt en wij zijn pas tevreden als u dat bent en daar mag u ons persoonlijk op aanspreken, graag zelfs. Met onze vestigingen in Amsterdam, Hoofddorp en Aalsmeer zijn wij altijd dichtbij. Een werkplaatsafspraak regelt u in een handomdraai.


U kunt online een offerte en een proefrit aanvragen. En uiteraard bent u van harte welkom in onze vestigingen. Hieronder vindt u onze adressen, onze openingstijden en ook een plattegrond waarop onze vestigingen zijn aangegeven. Graag tot ziens!

ACTIES & AANBIEDINGEN

Bij Frank Vaneman Automotive is het onze missie om u te helpen bij het kopen van een nieuwe of gebruikte auto. We bieden een ruim assortiment aan van modellen tegen gunstige voorwaarden. Heeft u onze acties en aanbiedingen al bekeken?

SERVICE EN ONDERHOUD

Voor een servicebeurt, schadeherstel of onderhoud aan uw Fiat gaat u natuurlijk naar de Fiat dealer. Frank Vaneman Automotive beschikt over ervaren technici en originele onderdelen om een uitstekende service te garanderen voor uw Fiat. Maak direct een werkplaatsafspraak.

-->